NU har jag skickat iväg min första sommarjobbs ansökan. Och de andra kommer rulla på efter detta. Men jag hoppas mest på denna första ;).
Snart ska jag och de andra i min grupp i Ingmet2 ta bussen ut till Svevia för att lämna över den slutgiltiga rapporten till vår fadder och sen är det inte mer i den kursen, Jippi :D. Efter det ska jag göra PlanCon uppgiften men enligt de som redan gjort den tar den inte så lång tid, så det kanske blir några jobb ansökningar ivägskickade redan idag. Som ni nog förstår har det inte varit något i skolan idag, eller ja inte riktigt, var där för att göra ett test på 40 min. Klarade det så nu har jag ytterligare något bonuspoäng till sluttentan :). Sen var jag och Bella nere på begravningsbyrån för att sätta in pengar till Världens Barn, för Carl. Behövdes göras i dag då begravningen är i morgon :/. Får försöka vara uppåt hela dagen i dag för imorgon blir det svårt.

Hemma i helgen. Det var riktigt skönt faktiskt. Hann träffa de viktigast :). Och sen var det fest på Lördagen, som var väldigt trevlig :). Nu dröjer det en 2 månader innan man kommer hem till nästa gång och det blir till påsk då. Synd att det är så långt mellan men svårt att ändra på. Tentaperioden är om 1 månad så svårt att åka hem med lagom mellanrum om man nu skulle vilja det. Men har en känsla av att det blir uppfyllt. Men vi kommer ha tentor i slutet av mars, april och maj. En nu i mars. En i april, den ligger inte i en tentaperiod, är sluttenta för kursen men är nog ändå inte riktigt som en tenta. Så antingen hamnar den samma som påskveckan eller hamnar den veckan efter så att jag får plugga under påsken. Inte så roligt kankse, men allt löser sig. Sen blir det två i maj, under den riktiga tentaperiod 4:a. Hoppas dock både mina och Jespers ligger bra eftersom vi direkt efter att perioden är färdig åker på semester :). Efter slutet på denna termin kommer vi nog vara värda det.

Sen väntar sommarn. Får bara hoppas att våren kommer snart. Vårmånaderna kommer iaf snart. Det är redan mars på tisdag. Jag blir alltid lika förvånad över hur fort tiden går. Trots att vi har haft en lång vinter. Men jag håller tummarna för att våren snart bryter vinterns grep. Vill inte ha mer kyla, bara värme.

Vår vår vår, hör de ljuva röster som kallar...