Värmen har till viss del kommit men solen uteblir för det mesta. Verkar som vi kommer få en ostadig midsommar i år med. Iaf när det kommer till vädret. Fast midsommarfirande ska man ju ha ändå. Och det kan nästan inte bli annat än bra om man ska vara runt 20 pers. Fast kul att handla är det inte till så många. Jag undrar hur det kommer bli när man själv kommer få stå för födelsedagskalas firande och liknande. ;). Annars känns sommaren räddad. Har fått reda på mina två sista tentor och de blev ett bra resultat även om jag efter den första var lätt hysterisk över om jag klarat den el inte. Nu är det bara projektet som det väntas på för att se om hela samhällsplaneringskursen är klarad. Men det kommer inte komma fören slutet av augusti tror jag så den ska jag inte oroa mig över nu iaf.

Men jag hoppas sommarvädret kommer snart annars kommer jag verkligen hoppas på att jag och Jesper lyckas åka utomlands. Vill ju få lite sol och färg innan det är dags för inspark och skola igen. Men hoppas verkligen sommarvädret har kommit till dess för vill ha bra väder under insparken :).

Idag är ännu en dag med gråa moln fast jag ska göra sill så gör kankse inte fullt så mycket just idag. Fast min bror skulle till stranden, men de har nog konstaterat att det inte var väder för det eftersom han inte har behagat gå upp inu. Jag tror inte jag var fullt så trött när jag var i hans ålder. Jag hoppas inte det.

Det är tänkt att vi ska köra upp till jönköping någon gång i sommar med men när det blir inu det vet jag inte. Jesper frågade i morse: När ska vi kunna få in det? ;). Händer nog egentligen inte så mycket men dagarna går väldigt fort ändå och helt plötsligt händer något.
I helgen är det midsommar. Vecka 28 blir det marknad på torsdagen och fredagen. På söndagen åker vi till Gotland och är där till fredagen. Då måste vi hem för det är konsert i Sövde på lördagen. Sen är det typ 2 veckor tror jag sen ska vi åka upp till jönköping igen för sen börjar insparken och skolan. Och inne bland detta vill vi passa in en vecka utomlands och en tur till Jönköping på ett par dagar. Borde gå men var, det beror ju på när man vill åka och hur stressigt det ska kännas ;). Men vi ska nog lösa det mesta. :)

Nu ska jag gå och göra sill iaf så att det kan bli undanröjt. Imorgon blir det begravning så är nog inte så lönt att tro att man ska kunna göra det då. Och sen är det midsommar. Kan inte fatta att jag redan har varit hemma i tre veckor. Snart kommer det ju bara vara tre veckor kvar innan man ska åka upp igen. Fast jag kommer nog längta när det kommer. Fast till det bara är 3 veckor kvar är det 4 ½ vecka kvar till men det kommer gå fort alltså.

Fast nu ska jag bara tänka på att jag är hemma annars kommer jag väl tycka att tiden ska gå ännu fortare. Fast det är skönt att vara hemma med. :)

Sommarväder? KOM NU!!!