Man skulle nästan kunna tro att det redan har blivit oktober. Det är knappt en vecka kvar men vädret har redan gett upp. September har inte varit den fina månad som jag tycker den har kunnat visa oss ibland. Men nu är det nog helt slut med det. Vi hade oväder igårkväll. Regn, rusk och åska. Är mysigt när man sitter inomhus och myser, vilket jag gjorde men kändes ändå som om vädret ville få mig deppig. Och idag är det inte mycket bättre. Dimma och grått har det varit hela dagen och nu kan jag inte ens se berget, bara skymta det svagt mörkare grått i allt det dimgråa.
Men får göra det bästa av situationen. Var flitig innan idag och gjorde några kapitel instuderingsfrågor i byggtekniken och diskade. Sen fick det bli film Harry Potter och de vises sten. Tog med alla sex filmerna upp efter att varit hemma i helgen för att se innan det blir dags att ge sig på sista filmen när den kommer ut på bio i november. Fast tror inte jag kommer se den fören till jul, om jag kan hålla mig så länge. På samma gång som det är roligt att filmen snart kommer på bio (bara första delen förvisso) så är det tråkigt. Efter nästa sommar kommer där ju inte vara fler filmer att längta efter. Visst andra filmer men inte Harry Potter- filmer.

I alla fall så har jag känt mig både duktig idag och förtjänt av en film. Inte lätt att vara sugen på att plugga när vädret är som det är. Som tur är börjar det bara närma sig tenta det är inte inne i ruschen inu. 3 veckor kvar tills första och ytterliggare en halv till andra. Men det kommer nog gå bra. Har kommit igång med pluggande nu ska det bara trappas upp efterhand med. Men är ingen panik. Lite jobbigt bara att vi har rätt mycket att göra i skolan med för det blir svårt att pressa in pluggandet. Är trött av mig denna höst (vädrets fel). Då är det svårt att sätta igång att plugga när du kommer hem från skolan, speciellt om du kommer hem vid 5. Men det har gått innan så det går nu med. :).

Sen börjar saker att se fram emot dyka upp med och då blir saker alltid lättare :).
Jag vet att jag har en förmåga att planera väldigt långt fram men jag har börjat titta på solsemester till sommaren. Blev ju ingen i år och blir inga skidor i vinter. Plus att jag tror att jag har hittat en bra tidpunkt att åka på med. Måste bara se till så att vi inte missar studenterna. Men det bör vi inte göra, om jag har rätt om när de går ut.

Ikväll kommer det bli lugnt. Vi tänkte slå på vår nya film, Prince of Persia. Så får vi väl se om den är bra, de säger ju att den är det. Jag har föresten hittat en ny film som jag vill se men den verkar inte komma ut, bio eller film?, fören i oktober. Men får väl se då :), vet iaf att det är en Robina- film och inte en Jesper- film. Fast allt kan ju inte vara för båda ;).

Nu måste jag sluta, vi måste lägga in räkningar. Är ju snart nu månad igen. Vart tar de alla vägen? Sen blir det matlagning för jag känner att min mage börjar bli hungrig.
Oj, höll på att glömma att berätta om förra helgen. Var ju och såg teater- Singin in the rain. Den var så  bra och det regnade på riktigt på scenen. En massa vatten och blött måste det ha blivit. Men det var en underbar kväll vi hade. Hade en underbar helg allt som allt. God mat var det med alla kvällar. Fast Trattkantarellsoppan hos mormor och morfar i söndags var bäst :).

Så tack för teaterkvällen alla som var med. Min bror missade ju den pga en tur till Italien, som jag vill höra allt om nästa gång. Men det verkade som om han hade haft det bra där med. Mina föräldrar är nu på Mallorca. Fick sms innan om att de kommit fram, att allt gått bra och att vädret var fint.

Myskväll....