Det var visst inte så lätt att komma ihåg att man skulle skriva när man kom hem igen.. För det mesta beror det på att jag glömmer bort att jag har en blogg och att det kankse inte händer så jättemycket intressant...Intressant för alla andra alltså :). Fast det har ju hänt en hel del på en månad ungefär...Annars hade det väl varit en smula konstigt. Det har varit nyår, massa födelsedagskalas, massa filmmys ;).. Det har även varit julgransplundring, sällskapsspels spelande, bowling och arbetsförmedlingen..

Nyår var väldigt trevlig, det började med 3 rättersmiddag här hemma med farmor, farfar, mormor, morfar, mina föräldrar, min bror och min kusin. Sen stack jag och Jenny (kusinen :)) på fest. Mycket trevligt. Men som alltid blir det väldigt hysteriskt precis innan tolv när alla vill komma ut och ingen hittar varesig jackor el skor :). Men det blev en nyårsafton med allt innehåll som ska vara med, fest, kompisar, champange (även om jag inte är så glad i det), tolvslagspussar/kramar och en massa raketer :). Som även hör till så måste jag ju med tända en raket och sen fort springa där ifrån så att jag kommer långt bort från smällandet men ändå ser alla raketerna ;).

Massa födelsedagskalas har det med blivit. Har firat min kusin som blev 20, firat min bror med paket på sängen och sen släkten. Det hände faktiskt så nära som denna helgen, då Rikard fyllde år i torsdags, men han blev bara 17 år :). Min andra kusin har med fyllat år men det blev inget kalas för honom för släkten iaf. Men det hade jag nog inte hunnit med ändå. Så en massa va det kanske inte då, men vi firade även min kusins mamma samtidigt som henne så det får räknas som två ;).. Massa filmys har det blivit men nästan ännu mera mys bara då filmerna ibland har varit förlånga för att orka tittas på just då ;)...

Arbetsförmedlingen tycker jag inte alls om.. Det är en aning onödigt iaf för min del.. För med tanke på att det som jag trodde de skulle göra gör de inte ett dugg av.. Men det är väl inte så stor sak så.. Ska plugga till hösten har jag tänkt och något jobb innan ska jag väl kunna fixa, annars för jag hoppas att resten tycker de förtjänar sommaruppehåll så att vi gör en massa kul denna sommarn med :P. Men jag ska iaf jobba hos mamma snart. de måste bara få ordning på allt som måste fixas innan jag kan göra något. Förstår bara inte hur jag ska lyckas komma upp kl 6 när jag knappt pallar gå upp kl 10 nu om dagarna..

Denna veckan har varit rätt lugn det som gått.. I måndags var Emma här hon behövde hjälp med matten, men som man kunde räknat ut blev det inte jättemycket matte, men hon förstod hur hon skulle göra av det vi gjorde iaf :).. Igår hjälpte jag mamma lite här hemma med tvätten och sen gick jag ut för att jag behövde gå ner och visa ett intyg på arbetsförmedlingen, så jag passade på att ta ut pengar då så slapp jag det senare när jag skulle tanka bilen. Och på vägen tillbaka träffa jag på Johanna. Så vi stod och prata en bra stund, var ju jättelängesen jag träffade henne sist, och mitt i allt kom affe. Då var han klar på arbetsförmedlingen där jag träffat honom när jag satt och väntade på min tur :).. Massa kända ansikten på en och samma gång :).. Till slut fick jag och Johanna sluta prata iaf för det blev väldigt kallt om tårna.. Så jag gick hem och gjorde varm choklad och började på något annat som jag fått av arbetsförmedligen jag skulle göra.. (det gjordes klart i dag). Sen körde jag och tanka och sen hem till jesper.. Han hade visst glömt säga att hans mamma fyllde år, så vi fick firat henne med. Sen blev det tv och mys :D.. Blev lite senare än det var tänkt, men så är det ibland ;P..
Idag har det dock inte hänt så mycket. Massa sms-skickande och uppgifter gjorde. Ska försöka hitta mat att laga till i kväll och förhoppningsvis hinner jag även läsa lite, det börjar ju bli spännande igen ;). Blir nog även simning i dag om vi kan komma till skott någon gång :)..

Ska försöka vara duktigare på att uppdatera så inte mamma säger till mig ;).. men då måste jag ju tänka på det med..

Glad, glad, glad... (bara din förtjänst)