Idag kan jag väl inte tycka att det har hänt så speciellt mycket saker. Har dock varit ute i det väldigt fina vädret som vi har haft idag. Klar blå himmel nästan 10 grader varm, fast med lite blåst som jag hade klarat mig utan men annars så :). Var ute för att jag och Rikard fick i uppgift att köra och slänga allt skräp (kartonger, papper, plast, olburkar, vinflaskor mm) som vi har samlat på oss och som har hamnat ute i vårt garage. Det blev nog runt en 8 vändor då vi bara hade golfen hemma och den inte är så stor. Tur att det inte är så långt. Men skräpet som täckte kankse 1/3 av vårt garage är nu borta då vi tog allting, mamma blev lite förvånad ;). Annars har det nog inte hänt så mycket idag. Jag har dock varit duktig och varit och handlat med och lagat mat, det blev fläskpannkaka, MUMS :D.

Igår var jag och Malin i Ystad. Jag skulle köra in och kolla om de sålde peruker i leksaksaffären och då fick Malin följa med, för det var roligast så tyckte jag. Vi gick och fick på Hartmans med och hade några trevliga timmar där inne. Vi hittade peruker (mamma och pappa ska på hippi-fest) och Malin handla en väska och jag en bok. Inget ovanligt då det jag har handlart mest på sista tiden är det. Men älskar man att läsa blir det ju så :). Boken jag handla heter Så länge vi båda andas och är den fjärde och sista boken i Twillight- serien. Har de andra tre, Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta, har även läst dem så då måste man ju. Kan tyvärr inte börja läsa på den nu då jag redan håller på med en annan bok, Den nionde stenen. Så det får vänta till den är färdig läst men det ska nog snart vara klart om jag känner mig själv ;).
Efter Ystad var det Jesper som gällde vilket resultera i att jag fick gå upp tidigt i morse, men vad gör väl det :)..

Imorgon kommer Lina, det ska bli kul att träffa henne igen. Inte så länge sen nu, inte så länge som det brukar vara mellan gångerna men förra gången var det ju fest så då blev det inte så mycket pratat ju. Så hoppas att det blir trevligt.
I helgen är inget inplanerat mer än att det blir bio på lördag med Jesper, Robin och Malin. Vet inte vad vi ska se inu men det blir nog bestämt senare ikväll :). Hur som helst blir det nog en trevlig kväll.

Min titel på detta inlägg syftar på när vi var och slängde skräp, eftersom det blåst lite för mycket idag så var det rätt svårt att hålla allting nära en och fler än en gång hände det att jag fick springa och jaga ölburkar som just var på rymmen. De ville nog inte bli nya burkar eller vad de gör av det som hamnar i metallåtervinningen.

NU känns det som om det håller på att bli vår och lite senare sommar :D. Hoppas nu att detta håller i sig så att vi inte får mer snö som det kom förra gången jag trodde det skulle bli vår. Det stanna inte som tur var men. Det håller iaf på att bli ljusare ute. Var ju just ute och blev bländad av solen i morse när jag körde hem ju. Och då var klockan halv 7. Detta bådar gott tycker jag :D.

Vädret börjar spegla mina känslor...