Idag hade jag min sista tenta innan sommaren. Nu är det bara projekt kvar som ska in på tisdag. Det bör hinnas med annars får det bli en liten fusksväng på slutet ;). Har inte gjort något idag, mitt huvud har varit helt bort. Men har hela onsdag och torsdag på mig med. Sen har jag ju längre men ska försöka bli klar på de dagarna.

Tenta kl 8-11 i morse och sen tog vi en snabb runda ner om stan jag och jesper. Lyckades nog precis träffa det fina vädret och en störtskur. För sen har det bara varit tråkigt, grått och regnigt. Hade rabatt på guldfynd så var tvungen att ner och titta om de hade något kul. Studenter och sånt på gång ju ;). Och sen hade de ett somrigt halsband med öronhängen billigt som jag var sugen på, 50 kr för setet :).
Fick gå in om kicks med för min mascara är snart slut. Sen blev det en typ lur som blev längre än jag tänkt mig. Men behövde nog det, speciellt om jag ska orka de närmaste dagarna. Och ikväll blir det tentafest. Blir nog inte så mångfa och för min del inte jättesent då jag måste upp tidigt imorgon och sitta i skolan och rita. Men Men.. Sen är det över, den 1 Juni ska projektet in och den 2:e åker jag och Jesper till Skåne.

Vill ha en riktig sommar.