Nu har jag Sommarlov. Det var sista dagen på jobbet idag och det känns lite konstigt. Har hållt på att sluta nu i ungefär tre veckor men hela tiden har det blivit mer att göra vilket har gett mig mer jobb. och hade jag inte skullat iväg på lördag hade jag säkert fått mer. Därför känns det lite konstigt att det är slut. Men det ska väl gå ändå. Känner att jag behöver lite semester nu.

På lördag bär det alltså äntligen av till Blekinge med Pojken, Robin, Malin och André. Ska bli några helsköna veckor. Och så är det då dags att köra upp och hämta nycklen till Lgh:en. Känns så konstigt att Vi ska flytta ihop. Känns Så rätt men ändå så osäkert. Men jag tror att allt kommer bli bra när Vi väl vant oss vid det. För en stor förändring är det ju helt klart. Men jag längtar så. Slippa åka hem från dig när jag bara vill stanna och sånt, det gör att det känns bra.
Är dålig på att skriva men hoppas det ändras och att jag kommer ha mer tid och ork till det när jag flyttar så att alla här hemma kan följa vad som händer där uppe. Fast jag ska försöka att komma hem så mycket så möjligt så att det inte blir för tomt ;).

Längtar till imorgon och sen lördag när vi ska köra.

Saknar dig...