Nu har då verkligen sommaren kommit. Runt 30 Grader varmt hur många dagar som helst och strålande solsken. Gillar, fast det kan bli för varmt med. Idag är det dock molnigt men ändå 26 grader varmt :). Vet att det är längesen jag skrev men är inte så duktig på att ha uppe min dator. Speciellt inte på sommaren när jag inte sitter så mycket vid den ändå. Skönare att sitta ute med en bok eller göra något annat än sitta inne. Att jag sitter inne idag är för att betala någon räkning och göra anmälan till Csn om studiebidrag och lån till hösten. Har klarat alllt som behövs så bör beviljas det om de inte hittar något skumt :). Plus att det är lika obehagligt klippigt i luften ute som inne och de har lovat åska och då kan man lika bra vara inne när man behöver göra saker.

Väntar på att pappa ska komma hem med tältet med så att jag kan slå upp det och se om det är helt idag. Kom hem igår från malmö , hade handlat tält, luftmadrass, sovsäckar och lite annat och skulle slå upp tältet. Ja då var pinnarna till det sönder så pappa fick köra in i morse och byta det och nu skulle jag tro att han och mamma är i ystad om de inte kört någon annanstans efter sojm ingen av de kommit hem inu.
Igår handlade jag även en klänning/topp och ett linne att ha under. Det blev även en bikini som jag hittade redan uppe i jönköping fast var för snål för att handla då men hittade ingen annan rolig och jag behövde en ny så det fick bli den. Nöjd är jag med :).

Jönköping alltså, jag och Jesper körde upp där onsdags morgon och hem torsdag kväll vid 9. Kom fram till att det var skönare att köra hem då än på fredagmorgon och det var tur för det var riktigt varmt då och vi har ju inte ac i bilen. Så för hoppas att solen inte värmer alltför mycket innan vi kommit upp till färjan i oskarshamn som ska ta oss till Gotland på söndag. Jesper och jag ska dit med mina föräldrar och mina småkusiner med familjer. Vet inte riktigt vad vi ska göra där för är inte planerat än mer än att vi ska på upptäcksfärd i lummelunda grottorna på tisdagen :).
I Jönköping, var vi lite ute på A6 och kollade runt, bland annat var vi i centrat och på elgiganten. Blev en snabbis in om Ikea med för att se vad de har för bokhyllor. Behöver en sån uppe i lägenheten men vet inte riktigt var den ska passa in inu. På torsdagen var vi i gränna och handlade polkagrisar :). MUMS.

I veckan är det marknad, torsdag-fredag som gäller och på onsdag ska vi ha gäster som vanligt dagen innan marknaden :). Och sen på söndag bär det som sagt av till gotland. Sen får vi se vad veckorna därefter fram till vi åker upp till jönköping bjuder på. Förhoppningsvis får vi in en utlandsresa. Men vill klämma in mycket mer där också :). Men det återstår att se.

Hoppas sommarvädret håller i sig.