I morse var det sol ute, så Surabhi tyckte att jag skulle hänga ut tvätten så att den torka snabbt eftersom vi ska ha gäster idag. Men när maskinen var klar så hade det börjat regna så jag fick hänga tvätten inomhus istället. Varför man ska hänga ut tvätten när det är 6 grader varmt förstår inte jag. Den kan ju omöjligt torka då. Iaf så har det regnat till och från hela dagen och nu på eftermiddagen när det börjar närma sig kväll så har det regnat hela tiden. Så när jag gick till Tesco och handlade var jag tvungen att använda mitt fina paraply :). Sen när jag kom hem igen börja det regna riktigt mycket och fem minuter senare så snöar det. Och det snöar mycket. Inte så stora flinger men tätt, tätt. Och nu lägger det sig på taket och gräset med. Jag springer bort till fönstret hela tiden och kollar ut för jag kan inte fatta att det snöar i oktober. Konstig känsla, men jag gillar snö så :). Men jag tror inte att det kommer stanna men iaf. Och blir det ingen snö till jul har jag iaf fått se lite i år ändå. Alla taken runt omkring börjar bli helt vita :).

Idag ska vi fira Diwali. Det är en ljushögtid som firas för att fira att en av deras 500 gudar har återvänt till dem, Han hade visst spenderat 14 år i junglen. Så vi ska ha gäster och sen ska vi till ett tempel och så ska vi titta på fyrverkerier och även skjuta egna. Jag ska ha på mig en av Surabhis klädnader, ja indiska kläder. Så vi får väl se hur jag ser ut i dem. Kommer bli foto på det så :). Hoppas jag inte ser för rolig ut i det.
Men jag får berätta mer om det senare, men änsålänge får denna högtiden mig att tänka på jul. Men det ska iaf bli intressant att se lite hur deras religion är och hur de firar sina högtider.



Varma hälsningar från ett 4-gradigt kallt och snöigt Birmingham. Tänker på er.

Ps. Det börjar bli riktigt vit :) Hihi..