Som jag berättade i förra inlägget har jag och Sahil bytat rum och nu börjar även hans bli klart. De har ju målat om och sådant där inne. Och vad som är lite skojigt med det var att de frågar vad jag tycker och använder det till viss del med. Pappan tyckte jag hade väldigt bra idéer. Men jag gillar ju att göra sånt så det är kanske inte så konstigt då, men kul är det iaf. Rummet ser ut som en rektangel ungefär med en liten fyrkantig utbuktning i mitten av ena långväggen som också har snedtak. På kortsidorna är där ett förnster och dörren som sitter mitt emot varandra. Rummet är vitt och blått där De båda kortsidorna och långsidan utan snedtak är av ljusblå färg. Även den utbuktande fyrkanten som sträcker sig från golvet upp till taket är av denna blåa färg. Utbuktingen är ca 30 cm bred. Snedtaket är målat i en mörkare nyans av blått för att det ska få lite natthimmelskänsla. Väggen under snedtaket är vitmålad och som sagt avdelad på mitten av den ljusblåa utbuktningen. Resten av taket är också vitt. Den del av taket som är rakt alltså. På de ljusblå delarna är där även uppsatt en bård som associerar till fotboll. Den har ungefär samma blåa färger i bakgrunden som väggarna och taket. Låter kankse konstigt om man förklarar det här men det är väldigt fint. Måste tillägga att förslaget till att måla utbuktningen i den ljusblå färgen, var min idé :). Det avskärmar liksom sovdelen från lekdelen, även om rummet har samma färger. Så nu ska de bara få i ordning där inne och komma överrens om gardiner och bäddset och lite så. Mamman vill nog inte riktigt att det ska vara för pojkaktigt för varenda sak som pappan köper hem som lakan och lampskärmar och sånt med figurer och annat på gillar inte hon. Men vi får väl se vad det blir till slut. Hon måste nog bara ändra synsätt en aning tror jag. Det verkar inte finns så mycket att välja på eftersom de har köpt en större säng och inte en vanlig enkelsäng som de flesta barn har, så det verkar inte finnas så mycket bäddset att välja på. Men men..

Annars har det inte hänt så mycket denna veckan. Var ute och gick innan idag, i duggregnet var så skönt och mysigt. Skönt att det är fredag imorgon iaf. Och sen är det bara 3 veckor kvar :). Och det är knappt fyra till jul :). Som jag vill ha jul nu, helst en vit, men.. Också blir det massa julbak innan, med familjen och kusinen min :).

Jag har grunnat hela dagen på vad engelska får säger. Våra säger ju Bää, men ä finns ju inte i det engelska alfabetet, så då kan ju inte engelska får säga det. Så vad säger de då.. :)

Längtar till jul och min säng ;)