Idag har varit min första riktiga dag som Aupair, inte riktigt för Nikki har varit sjuk, så brjish har varit hemma om och hämtat henne till doktorn och gjort lite saker och så. Men annars har jag varit själv med henne och Sahil. Och allt har gått bra då, så det känns väldigt skönt. Känner att jag börjar komma in i saker och börjar trivas och så. Så det är bara att vänta och se vad som händer.

Jag funderar lite över att komma hem över julen, men jag vet inte inu. Ska känna mig för till typ november eller så. Hade varit kul att komma hem och träffa alla då, men jag får fundera, lite kul att stanna och se hur mycket familjen gör av julen med.

Jag kan inte komma på vad felet med msn är, i går kväll fungera det typ hela tiden, nu fungerar det bättre med vissa stunder av klödd. Men förhoppningsvis ändrar det sig så att det fungerar hela tiden.

Fick reda på en hemsk sak igår, men jag hoppas att alla hemma kommer att hjälpas åt och ta hand om varandra. Känns lite konstigt att vara iväg när något sådant händer, vill ju vara hemma och känna med alla. Men jag gör det här borta i från med och tänker på på er.

Saknar er..