Nu är snart ytterliggare en månad slut. Och det går fort. När även mars har gått har vi nya kurser att läsa och det är dags att fira påsk. Just nu längtar jag för denna helgen har inte alls varit effektiv om man ser till skolarbete, eller så beror det på ett jag inte riktigt kan göra vad jag känner att jag har att göra. Men jag bör nog på en liten förkylning som inte riktigt vill släppa, den är inte så jobbig men den gillade nog inte att jag tränade i fredags då jag har känt mig helt utslagen både i går och idag. Inte alls sugen på något som har med skolarbete att göra men jag har ändå lyckas bli klar med vad jag ska prata om på presentationstekniken imorgon. Ska prata om Sagan om klanen otori-böckerna. Får hoppas att de andra tycker att det är lite intressant att lyssna på iaf. Men svårt för mig att välja något annat när jag själv är så glad i att läsa. Och jag har lyckats gör några frågor i byggfysiken, så har typ bara de 20 frågor kvar som jag har skjutit upp, för att jag tycker att de är väldigt invecklade. Men får ju göra de med, men ist tar jag till min försvarsmekanism att fly och sätter mig och skriver blogginlägg ist. Men jag kommer komma igenom även de frågorna innan det är dags för inpluggning. Bara kankse inte just idag.

Har inlämning i cad innan tenteveckan med men det är nog rätt lugnt plus att den ska in den 15:e så det kommer jag vara klar med, fortare om det kommer gå att installera på min dator. Kan tyvärr inte göra det, fören Jesper har omformaterat om min dator så att den kanske kan uppföra sig lite mer som jag vill. Men det ska han göra i eftermiddag/kväll så förhoppningsvis kommer det in idag för då kan jag kankse fortsätta på det imorgon utan att behöva sitta i skolan. Finns inte tillräckligt med datorer där för alla så det bästa vore ju att kunna ha det här hemma. Så inu är det inte så stressigt på skolfronten vilket gör att det inte känns helt hemskt att ha en inte alltför effektiv helg denna helgen.

Nästa helg blir det dock nog inte så mycket gjort heller då vi kommer att få besök :). Men har tänkt att vara effektiv nu i veckan så det ska säkert gå bra ända :).. Ska på huvudfadder intervju nu på tisdag på lunchen med. Så får vi väl se vilka som lyckas bli huvudfaddrar i år. I vår klass är vi 5 som vill och det finns 2 platser. Men kommer vara småfadder om jag inte blir huvudfadder för vi tycker att de som söker till båda borde ha förtur till att få bli småfadder. Men det är bara att vänta och se.

Längtar till sommar och värme nu, eller först vår. Men kommer sommaren så slipper man iaf instuderingsfrågor. Fast det kanske jag slipper redan efter påsk. Kommer väl dock något annat som ska göras då ist. Men kommer nog bli enklare att stå ut med sånt när solen skiner och det inte är slask och grått ute. Vädret just nu är rätt deprimerande. Så våren kom nuuu.. Man kan ju hoppas att mars för med sig ett bättre väder.

Nä, får väl återgå till lite uppgifter innan det är dags att gå och handla. Måste storhandla, har inte gjort det på 4 veckor, inte kunnat men har inte behövts heller, så det känns bra. Men måste verkligen handla nu. Men det kommer senare idag. Hoppas bara att segheten försvinner till imorgon.

                                            Hoppas våren har kommit när det blir påsk.