Solen är framme igen :).. Det är skönt för de senaste dagarna har det varit molnigt, regn och rusk. Nästan höstväder har det känt som. Men förhoppningsvis så år solen här för att stanna ett tag till :)..

Jag känner mig lite sliten idag. Har blivit några sena kvällar denna veckan. I onsdags var det byggsittning och sen en liten stund på kåren. Var väl hemma till 12. I torsdags blev det träning så då var jag helt slut på kvällen även om den inte blev sen. Vilken träningsvärk jag fick i benen, de kändes som bly när jag tränade och sen fick jag träningsvärk. Brukar inte få det i benen. Och inte blev det bättre av att det var faddersittning i fredags. Sen blev det ju ut och dansa efter det då de hade open night på kåren. Var väl hemma runt halv ett, men kul var det :). Och sen igår var det lugnt hela dagen och på kvällen blev det pizza och prat hemma hos Bella med Johanna, eftersom Jesper var på fest.
Och idag har det blivit tvättning och lite skolarbete. Får väl gå och handla sen också.. Men annars ska dagen få vara lugn.

Det är snart valborg och vi har gått ett år, jag förstår inte var tiden blir av. Men sånt är det och snart är det sommar :). Har även blivit Scout igen. Eller gått med i Sjöbo KM. Så får vi se hur jag ska ha tid och råd med det andra men :)..

När kommer det verkligen bli vår?