Det är riktigt fint väder, solen strålar och det är 15-20 grader ute :D. Riktigt härligt. De har dessutom lovat att det ska vara så¨här hela helgen och man kan ju bara hoppas att det fortsätter sen. Iaf så att det blir en fin valborg. Tyvärr så är det inte helt klart hur valborg blir för min del. Det ända jag vet är att den inte blir med Jesper då han ska upp till Gbg. Men förhoppningsvis blir det en rolig fest med kul folk så att det inte spelar alltför stor roll. Blir nog med Malin iaf och sen löser sig säkert resten både med fest och folk.

Har jobbat och därför inte skrivit, det finns inte så mycket att skriva om när man gör det. Det är ju helgerna men då har jag inte rikitigt tid till det. Men det ändras kanske någon gång. Vet ju flera som inte skriver så jätteregelbundet heller så det spelar kankse ingen roll ;). Men jag försöker när jag kommer ihåg det :).

Under tiden jag inte har skrivit har det varit påsk. Tiden går verkligen fort. Det blev iaf påskfirande på långfredagen nere i Höllviken hos mina kusiner och sen blev det med Jesper på Påskafton och en runda ner om Löderup till farmor och farfar på söndagen.
Det blev även anmält till skola, blev Jönköping så nu väntar bara att komma in och hitta boende. Men det är sånt som kommer längre fram i sommar.
Förra helgen blev det barnkalas med Jesper och vi träffades en väldigt liten flicka. Som var så söt så :).

Denna helgen blir det rätt lugnt. Får vila upp mig tills nästa helg ;). Eller rättare sagt till torsdagen. Resten av helgen blir nog rätt lugn den med. Förhoppningsvis blir det en dag med supernatural och Jenny.

Började med detta inlägget runt halv två idag, men det blev inte fördigskrivet fören nu. Detta pågrund av att jag har varit ute. Har bland annat handlat ett par nya skor :D. Fick även bli en runda på apoteket då jag tror att jag kan ha fått allergi mot något. Så vi får väl se om något ändras när jag tar tabletterna.

Det ända som mer händer idag är att äta och att jesper kommer senare ikväll. Hoppas han kommer rätt så tidigt ändå. Sen imorgon blir det optikern och kankse nya glasögon :). Får se om jag kan lära mig att använda de mer då än vad jag gör med de som jag har nu. Mina ögon skulle nog behöva det. Men nu ska jag gå och hjälpa till med maten så att den blir klar inom snar framtid ;).

Du Du Du Du - Så underbar!