De lovade fint väder och varmt i helgen. Men det har inte synts till. Är bara grått hela tiden. Och på detta har jag blivit förkyld. Den har äntligen kommit fram, så hoppas den går fortare över än vad det tog för den att visa sig. Trots detta tränade jag i fredags för jag tyckte att så farligt kändes det inte. Och som vanligt (eller iaf de senaste ggr jag tränat) så blev jag helt utslagen dagen efter, så vi får väl se om jag kan träna på tisdag eller jag får vila upp mig. Får väl se om jag kan med. Vi börjar med nya kurser nu och det känns som om man knappt kommer hinna något annat än att ta sig igenom dem. Så får väl se hur mycket jag släppar med mig hem över påsk. Förhoppningsvis blir det bara datorn så att jag kan skriva lite ingmet iaf. Men vi märker väl vilket. Känner mig inte lockad av en stressig sista period. Men förhoppningsvis kommer våren så man iaf blir lite piggare. Och att min förkylning kan försvinna.

Nä får väl se om jag kan skriva lite till på rapporten i ingmeten så att jag inte har allt kvar till efter påsk för tror vi kommer få en uppgift i samhällsplaneringen på onsdag och då ska den förmodligen vara inne onsdagen efter så problemet blir ju lite när man ska göra den, plus att jag missar en övning i anläggningstekniken, så börjar redan bli stressade över kurserna och de har inte ens börjat inu. Men imorgon så.. Känns dock som om vi har ett lite bättre schema denna perioden än den vi precis avslutade.

Ses till Påsk. Längtar, men blir nog inte en lugn påsk som jag hade hoppats på. Fast får väl se hur mycket man hinner, blir ju massa påskfirande med :D.