Idag har jag varit på dans på friskis och svettis. Det var väldigt kul men jag har ju ingen takt känsla eller koordinationsförmåga och det märktes.. Hade lite svårt med rörelserna och i takt var bara att glömma.. Men detta var roligare än medel pass så får nog bli detta ist och då kommer jag förhoppningsvis snart lära migg rörelserna och till slut ska väl takten komma in med..:).
Jag har köpt biljett till teknolog-middagen med, så den 11 november blir det finsittning :). Vi är några från klassen som ska gå och förhoppningsvis blir det väldigt kul :).

I helgen var Malin och Linn här. Det var väldigt trevligt. Vi var ute på A6center i lördags och fördrev tiden där med att gå och titta i affärer. Hitta väldigt mycket söta tomtar och annat julpynt, så blir till att åka ut där igen för att handla lite inför julen. Måste ha adventsljusstakar i föntren med ju. och måste ha adventsljus som vi kan tända.. Kommer ju inte hem fören 4:e advent.. Det är bokat nu iaf, den 20 december åker vi hem för jul och kommer vara hemma i lite mindre än en månad och sen bär det av upp till åre i några dagar. Så jag hoppas det bli julgransklädning i år med, för det kommer jag vara hemma till ;)..

Det börjar närma sig min fest nu :).. Hoppas så många så möjligt kommer.

Men nu är det dags för mig att sova, börjar nio imon så är rätt lugnt men iaf.

                                                                             Godnatt