Jaha då var det en ny vecka igen då. Det är inte klokt vad tiden går fort.. Det är bara två resp. 3 veckor kvar tills tentan och inom den perioden ska ett skissprojekt påbörjas och avslutas, snacka om att det kommer bli kaos. Och efter det är det bara en vecka tills Malin och Linn kommer upp :). Sen är det inte många veckor tills det är dags att åka hem igen.. Och då blir jag äldre med ju. I just detta fallet kan det vara rätt bra.. De har väldigt dåliga åldersgränser här upp på uteställena.. Alla är ju 20 typ. Inte för att jag är ute så ofta men om man känner för det hade det ju kunnat vara kul att kunna gå ut, spec som de flesta av mina klasskompisar kan göra det. Men som sagt inte många veckor kvar, närmare bestämt är det 7 veckor minus 2 dagar, måndagen är ju snart slut och min dag är ju en söndag.

Idag har det varit en massa matte hela dagen och det kommer nog gå rätt bra på tentan skulle jag tro. Det verkar lite mer problematiskt med byggprocessen men det är för att upplägget är skumt. Man måste ha 18 av 24 poäng på de första två delarna för att få G och G är 18... Så har man inte det rättas inte ens 3:e delen även om man kankse hade fått 18 poäng med den inräknad med. Helknasigt tycker jag. Men men.
Ikväll har vi haft husmöte och det var rätt lugnt inga större skandaler inte som jag(vi) kunde ta till oss av iaf.. Men det var bra saker iaf. Nackdel är väl att hyran höjs men man hade ju inte förväntat sig annat.. Men har vi tur blir det bara med ca 100 kr och det ska vi överleva iaf.

Nu ska jag krypa upp i soffan är massa CSI serier som väntar..

Godnatt...