Vet att det var längesen jag skrev men blir så när man inte riktigt har tid eller känner att man har något att skriva. Under tiden jag inte har skrivit har det iaf varit jul och nyår, då jag var hemma i Skåne i tre veckor. Mysiga tre veckor, bra julklappar och trevligt nyårs firande. Sen att vi precis hade haft tentor så att under de veckorna (+ ytterliggare 2) hade jag inget skolarbete att göra, behövde inte ens tänka på skolarbete alls. Vilket såklart var mycket skönt :).
Sen körde mamma och pappa upp mig och Jesper hit till Jönköping den 9:e. Så tillbringade en ledig vecka här uppe med. Men det var lite småsegt i mellan åt. Jag blev rätt rastlös för det kändes som om jag bara gick och väntade på att börja skolan igen. Fast innan det skulle vi ju åka till Åre :D. Så den 16:e åkte vi till nässjö för att ta tådet vidare upp till Åre för fem dagars skidåkning där. Mycket trevliga dagar. Blev mycket skidor, after ski och bastu. Blev även en hel del lugnt, vilket nog behövdes för att ladda batterierna antingen till dagen efter eller för att orka gå ut på kvällen.
Tisdagen blev det iaf lugnt för alla. Inte många som orkade gå på after ski och vi tjejer tog vår after ski i bastun. Och sen hamnade alla i tv-rummet och spenderade kvällen med att kolla på handbollen.

Vi tjejer lyckades nog utforska nästan alla olika områden av Åre, där man kan åka skidor. Sista dagen tog vi fem tjejer och Jesper bussen bort till Tegefjäll/Duved och åkte där hela dagen. Väldigt bra backar tyckte jag där var att åka i. Jag lyckades även åka en hel del rött med utan att tänka och bli rädd för mycket. Blev lite fel första dagen bara när vi första åket hamnade i en röd backe. Inte riktigt meningen och det gick inte heller så bra. Men efter det så blev det inte alls många vurpor och det blev en hel del trevliga och sköna åk.
Så nu får vi väl bara vänta och se om det blir någon skidresa på något sätt nästa år.

Så första dagen tillbaka i skolan igår alltså, då vi kom tillbaks i fredags morse och jag som tur inte hade några lektioner då. Har knappt några lektioner alls så hur detta ska gå vet jag inte riktigt. Borde kännas som ett bra schema men jag vet inte riktigt. Blir kanske bättre när man kommer mer in i det så man känner att man har något att göra även om man inte är i skolan. Och framför allt när det har gått någon vecka för just idag har jag ingen lust till något alls. Har börjat läsa lite i byggfysikboken iaf, men blev lite förvirrad på frågorna så skjuter upp de till på torsdag när jag ändå inte har några föreläsningar iaf. Har fått reda på att vi inte missade något förra veckan och det är ju bra. Känns bättre på det viset än om man missat mycket.

Har även bestämt att vi kommer hem halva vecka 7 och sen över påsk. Inte så länge kvar till vi ska hem igen alltså och det känns skönt. Är omtenta vecka, vecka 7 så har ingetting då så man får ju passa på att komma hem då :). Men Jesper tyckte det skulle vara skönt att vara kvar här uppe några dagar och då får vi ju vara det. Fast jag tror att jag håller med honom, för hemma jobbar alla eller går i skolan så inte så mycket att göra där heller ju. Plus att har vi något att göra i skolarbetes väg så kan man göra det här innan och slipper att släpa med böcker och sånt hem. Men innan vi kommer hem ska vi till Göteborg och se Guys and dolls :). Längtar väldigt mycket. Är min födelsedagspresent från Jesper och utan att han har tänkt på det har han lyckats lägga det samma helg som vi har års dag. Så kan knappast bli bättre :).

Blev en lång uppdatering fast det inte kändes så först men nu ska jag se om jag kan komma på något vettigt att göra eller så blir det en bok innan det är dags att börja med maten. Ska iaf lämna detta inlägget nu.

                        Ses kanske när jag kommer hem igen....