Ja, då har jag varit hemma i en vecka nu snart då :). Och det känns så skönt :). Så min vecka har då sett ut så att i lördags var typ en familjedag med lite så hemma saker och sen kom malin senare på kvällen. På söndagen var det julgransklädning med kusinerna och sen middag med föräldrarna också. Sen på söndagen var det jul/godis och på eftermiddagen kom jenny och sen kom hennes mamma med så de stanna på julbordsmiddag. Sen på tisdagen blev det lite lussekatter bakade och sen på kvällen var det dags för julfirande med Pappas sida av släkten.

Sen på onsdagen var det julafton, och det började med att vi åkte till sövde och mormor och morfar vid halv ett tiden. Då började vi med julmat och hela kittet. Sen blev det kalle kl 15 :). Efter det blev det fika med pepparkakor och annat gott :). Sen blev det julklappsutdelning innan det var Karl-Bertil Jonsson kl 19. Sen blev det julklappsspelet och sen Svensson Svensson kl 21. Sen titta vi på License to wed, mormor vann den i julklappsspelet. Sen blev det lite läsande i boken jag fick av Rikard och sen var denna julafton med slut.

Sen i går blev det en väldigt slapp dag till att börja med då jag bara läste, läste ut boken. Sen blev det lutfisk och sånt och efter det fort hem och in i duschen för det var utgång i Ystad som gällde. Var väldigt kul även om de inte hade koll på att det var 20 års. Men det blev lite till drygt ett och sen blev det hem till Christian och såg film. Var ju bara svinkallt att gå till honom tog typ 45 min med. Men vi kom dit. Sen somnade Markus direkt och det gick inte att väcka honom, sen somna Robin med :). Jag höll på att somna men pappa skulle ju komma och hämta mig och dan och tim och så frös jag så så det hade nog varit svårt att somna :). Och sen idag har jag bara slappat hela dagen och så tror jag att jag håller på att bli förkyld. Men det var kul att träffa killarna igen :).

Skönt att vara hemma