Det är jättesnart sommar :D. På måndag är det den 1 juni och sen är det i princip sommar. Speciellt om jag inte får mer jobb heller. Men jag har jobbat betydligt mer än vad jag trodde från början att jag skulle och det har varit väldigt skönt. Sen att jag inte kommer jobba i sommar spelar inte så stor roll. Vet inte hur jag skulle hinna det heller förresten. Det är midsommar snar och helgen efter det åker jag iväg för två veckor i blekinge med Pojken, Robin, Malin, André och Viktoria. Kommer bli så skönt och roligt. Iaf hoppas jag det. Sen är det marknad någon vecka efter att vi kommit hem och sen den 6 augusti bär det av till London för en kort vecka med familjen :D. Ska bli jättekul. Var ju aldrig i London under de månaderna som jag var i England.

Mitt "sommarlov" kommer ta slut i mitten av augusti någon gång då skolan börjar. Om jag nu har varit så duktig att jag får börja där ;). Det har iaf kommit en bra bit på vägen. Jag och Jesper har nämligen fått en lägenhet uppe i Jönköping så den biten är klar iaf. Känns skönt för då slipper jag oroa mig över det i sommar :D. Så det blir till att ta en runda upp om där undertiden  vi är i Blekinge. Vi får den den 1 juli så får ju hämta nycklen då. Och det blir förmodligen en liten avstickare till Gränna då med :D. Jag SKA köpa polkagrisar...
Var uppe och tittade på lägenheten kristihimmelsfärds dagen och den är så fin och mysig. Är en ette dock men till att börja med så räcker den. Är en rätt stor som tur är. Kändes väldigt stor och luftig just för att den hade stora fönster och väldigt högt i tak. Den ligger knappt 5 min från högskolan med så vi kände att det var ett riktigt kap till första lägenhet.
Blir bara till att flytta och det känns lite skrämmande men också väldigt skönt. Men alla här hemma kommer bli saknade.

Längtar till Sommarn med allt den bjuder på....!