Helgen började med att jag var i Lund i fredags och träffade Birgit. Mycket trevliga timmar med trevligt sällskap, fika och lite handlande till Pojken på Alla hjärtansdag. Det blev två sorters kakor på fikan, vi var lite kräng men det får man vara ibland. Det var ju ändå längesen vi träffades och längesen jag fikade ute så med ;). Sen blev det till att fira min kusin som blev 18 år i går :). Jesper var med och fick träffa halva släkten för första gången. Han blev inte bortskrämd, som tur är ;). Senare på kvällen stack vi tre iväg till Björn som hade fest. Han blev ju 20 år samma dag. Lagom mycket och väldigt trevligt folk :). Första festen av många nu på några veckor. Mycket trevligt kommer det nog att bli.

Alla hjärtansdag var det i lördags. Tiden går väldigt fort, tycker inte det var så längesen det var alla hjärtansdag 2008. Nu har det ändå blivit alla hjärtansdag 2009 och det blev en väldigt bra dag. Upp tidigt för en familjefrukost med ägg och bacon, amerikanska pannkakor med apelsin och bullar. Sen åkte Jesper för att han skulle spela match. Så då hade jag tid att sova lite till ;). Färgade även håret. Köpte färg när jag var i Lund. Fick ju hjälp med att välja färg så att det verkligen blev att jag köpte det. Det blev en ljusbrun färg som kallades varm choklad. Blev väldigt bra, tycker jag själv iaf :). Sen blev det till att börja hjälpa mamma och pappa med maten. Vi skulle ha tapas och då blir det mycket att göra. Många olika rätter, inte mycket av varje men mycket att göra ändå. Mycket gott blev det iaf och sen blev det en väldigt rosa efterrätt, Hallonmousse med hallongelé på toppen. MUMS.
Blev en del Melodifestivalen med. Markolioo var ju klart gulligast, lite synd att han inte gick vidare men de som gjorde det var ju bra så de skulle ju vidare. Fick ju även bli romantisk komedi på en "Kärleksens"- dag. Det blev The Perfekt Man, då den gick på tv.
Jag fick en Alla hjärtansdag present också :D. Ett par väldigt söta örhänge, ett par hjärtan. Tack, Söt.!

Söndagen
igår blev en väldigt lugn dag. Med mycket myspys och lång sovmorgon. Som alla andra söndagar så hände det inte så mycket men det var en bra dag ändå :).
Idag har det inte hänt allt för mycket heller. Varit ute och gått med Jenny, lagat mat och sett några avsnitt av Supernatural. Ligger lite efter med de nyaste av snitten av serien men jag ska väl komma ikapp dem någon gång med :).

NU blir det iaf mat och sen får jag väl se hur kvällen slutar.

Glad, Glad, Glad