Usch vad tiden både går fort och alldeles för långsamt.. Alldeles för fort för jag känner att jag har inte koll på någonting. Och det gör mig helt slut. Inte trött för det brukar jag kunna klara av ändå. Men börjar dessutom bli trött psykiskt nu med. Visar väl bara på att just nu är det ett helvete.. Inte alls långt kvar till första tentan och det kommer säkert bli på de frågorna som jag inte kan. Massa från boken vilken är en hemsk bok, fattar inte ett dugg i den. Inte så att jag inte försöker fatta men de tappar mig efter några meningar tills jag inte vet vad det ska handla om. Och kunna svara på frågor efter det är inte det enklaste då. Matten ska jag väl klara av men det är nog med nöd och näppe, kommer ju fan inte ihåg hur jag ska göra på något nästan. Och kommer jag ihåg början kommer jag inte vidare. PLus att vi ska komma fram till vilka företag man ska välja som man vill ha som fadderföretag och sen får man se vilket man får. Allting känns bara piss, inte kul alls.

Och alldeles för långsamt för jag vill bara bli klar med allt och få komma hem till jul sen får man fixa det som kommer efter med omtentor och det blir så illa. Men vill bara att det ska vara över för jag orkar nog snart inte detta mer..

Nu är det iaf slut räknat matte för idag, orkar bara inte. Ska laga mat tänkte jag och sen krypa upp i soffan och mysa med Jesper.

                                       1:a adent i går, julen närmar sig med stormsteg..
Som tur är har jag bra koll på klapparna mitt uppe i allt kaos.